Óriási érdeklődés a megnyitón!

A vártnál is magasabb számú érdeklődő vett részt a Mátraterenyei Alkotótábor résztvevőinek kiállításán szeptember 21-én a Hermina Galériában. “A Minden kanapé fölé kell egy ablak!” – művek alkotói olyan képzőművész fiatalok, akik az év nagy részében is festészettel, képzőművészettel foglalkoznak, ám nyáron sem hagyták ellustulni a tehetségüket, és egy mátraterenyei házban és annak udvarán, a nyár legesősebb napjaiban létrehozták a táj ihlette képeket, installációkat.
Ezek az alkotások különös hangulatot kölcsönöztek a megnyitónak, hiszen még az udvaron is kiállítási tárgyakat láthatott a közönség.

 

Demeter Dávid megnyitó beszédét követően bemutatkozott a BUTAK zenekar, amelynek hangzásvilága jól tükrözte az improvizatív létezés és teljes szabadság ötvözetét, bizonyos fokú irányítottság mellett. A megnyitón készült fotókat itt tekinthetik meg. (Fotók: Kalmár Béla/Katona Kálmán)

 
A nagyon jó hangulatú kiállítás-megnyitó után is nagy az érdeklődés a Galériában a képek megtekintése iránt, amelyeket szeptember 28-ig láthatnak a vendégek. (Telefonos bejelentkezés ajánlott: 06-30/557-6464)