TÁRLATVEZETÉS A LÁTHATÓ HANGHOZ

2016_01_07_hermina_atlatszo_w_00015

Nagy sikerrel nyílt meg az Átlátszó hang fesztivál 2016 első rendezvénye, amelynek a Hermina Galéria adott otthont. A ZENEKÉP alkotói csoport művészei különböző technikákkal lehetővé tették, hogy látható legyen a megszólaló hang. Az installációkat kipróbálhatták a nézők is, egyesével megtapasztalhatták az olykor igen szórakoztató műveket, alkotásokat.
Tapasztalatból tudjuk, hogy igen népszerűek az alkotókkal való találkozásról szóló rendezvények, ezért külön felhívjuk a figyelmet az alábbi lehetőségre!!
Az Átlátszó hang 2016 fesztivál nyitóeseménye volt a Látható hang kiállítás megnyitója. Az alkotók TÁRLATVEZETÉS-re hívják a közönséget 2016. január 14-én, csütörtökön 19 órától, ahol beavatják az érdeklődőket az alkotás folyamatába, interaktív módon kérdéseket élhet feltenni a művészeknek, akik azokra válaszolni fognak.

Az alkotók:
Ádám Zsófia, Bolcsó Bálint, Kedves Csanád, Lakatos Áron, Peternák Anna, Peternák Zsigmond, Rubik Ernő Zoltán, Sándor László, Szabó Ferenc János, Sztruhár Zsuzsa, Tornyai Péter, Váczi Dániel, Varga-Nádas Eszter

Szeretettel várunk mindenkit! A belépés ingyenes.